Τρίτη, 7 Απριλίου 2009

αμεεεεεεεεεεΩραία ..
τι νέα; ...
πέρασε και αυτή η μέρα, Τρίτη ήταν ε;
... προς στιγμήν μπερδεύτηκα και νόμισα ότι ήταν Πέμπτη αλλά οκ... έχω ίδιο πρόγραμμα Τρίτη και Πέμπτη γιαυτό
σκεφτόμουν πριν τα χρόνια που περνούν και δε γυρίζουν και το πόσο αυτό μας μελαγχολεί συνήθως...
αλλά σκεφτόμουν ότι όλα είναι σχετικά και μπορούν ναναι θετικά ή αρνητικά ανάλογα πως τα επιτρέπουμε εμείς να λειτουργήσουν στο μυαλό μας...
αλλά αυτό εξαρτάται και από τις ανάγκες μας που πολλές φορές είναι τόσο διαφορετικές από αυτές που νομίζουμε για ανάγκες μας..
από αυτές που το περιβάλλον και τα πρότυπα της κοινωνίας ή η εκκλησία η οικογένεια κτλ μας έχει μάθει ότι έχουμε και πρεπει ...ΠΡΕΠΕΙ να φροντιζουμε για να ισορροπούμε!!!....για να είμαστε καλά!!!
...αλλιώς δε θα είμαστε καλά δηλαδή..
άρα όσο και όποτε δεν ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης και χρησιμοποιούμε αυτοσχεδιασμούς ή πατέντες που μας εκφράζουν αλλά δεν συμφωνούν με τις οδηγίες και τους κανόνες... ένα μικρο δικαστήριο στο πίσω μέρος του μυαλού μας καταγράφει ότι κινδυνεύουμε..ότι ρισκάρουμε την ισορροπία μας... και αν δεν έχουμε γερή υπερασπιστική γραμμή στο συνειδητό μέρος του μυαλού μας...χμμμμ ρισκάρουμε πιθανόν περισσότερα απ όσο αντέχουμε..οπότε η "θεία δίκη" δε θα αργήσει να σκάσει μύτη ... ακόμη και αν πρόκειται για αυτοδικη και αυτοτιμωρία βαφτισμένη στο συνειδητό ως "θεία"... έτσι γιατί πάντα κάτι ανώτερο ΠΡΕΠΕΙ να αναλαμβάνει της ευθύνη και να ξέρει καλύτερα ακόμη και αν.... γεννιέται από εμάς τους ίδιους ..
αυτό όμως δε μας το λέμε γιατί δεν υπάρχει στους κανόνες και θα μας δημιουργήσει σύγχυση στην ισορροπία της ύπαρξης του πολυπλοκότατου κ πολυδιάστατου αν και παράλληλα πολυδύναμου μυαλού και ψυχισμού μας...
:)
ουαου!

2 σχόλια:

AATON είπε...

Το μόνο που "πρέπει", ειναι να είμαστε καλά.
Σου εύχομαι ολόψυχα, καλό Πάσχα σε σένα και σε όσους αγαπάς

maria είπε...

ευχαριστω αατον...και θελωμε να είμαστε καλά!!